Belépés
horvathnemagdi: Káposztás csirke
egész csirkecomb
1 kg apró savanyú káposzta
30 dkg füstölt szalonna
2 db alma
ételízesítő

Elkészítése:

A csirkecombokat előző nap a hajlatnál csontig bevágjuk. Megszórjuk ételízesítővel. Az étel készítése előtt a savanyú káposztát egy léből kimossuk, ha nagyon savanyúnak érezzük.

Az alma magházát kivesszük és vas
2014-11-28 11:38:31
sayuri: szeretettel
gyermekek, amíg ezt a két embert is barátságban összemosták, ahogy a mondókában is vannak ők.

Valahogy így van talán.

De ha nem volna így, akkor is kár volna ennél a hajlatnál gyökeret ereszteni. Ne firtassuk tehát, hogy a pipára honnét került a kupak, hanem inkább gyújtsunk reá. S rágyújtván, hadd idézzem fel azt az őszi reggelt, amelynek szontyolú borújában
2012-06-07 07:34:45
sarkadykati: Guggon-ülő ipomoea
megint visszakerül karikában a pálcára.
Közben persze megindult a virágzása. Eleinte ritkásan, de egyre sűrűbben. A kék pohárkák mindig kifelé fordulnak, különösen a felső részén a hajlatnak. A leveleket szinte takarja a virág. A guggonűlésre kényszerített ipomea ilyeténképpen szinte más növénynek tetszik első tekintetre, vagy távolacskán.
Ha alkalmam volna, hogy színes
2010-07-20 07:10:40
juditmama: Guggon-ülő ipomoea
megint visszakerül karikában a pálcára.
Közben persze megindult a virágzása. Eleinte ritkásan, de egyre sűrűbben. A kék pohárkák mindig kifelé fordulnak, különösen a felső részén a hajlatnak. A leveleket szinte takarja a virág. A guggonűlésre kényszerített ipomea ilyeténképpen szinte más növénynek tetszik első tekintetre, vagy távolacskán.
Ha alkalmam volna, hogy színes
2010-06-01 19:33:07
jjanosne: Receptek
őrölt gyömbér, 1/2 kávéskanál chili por, bő olaj a sütéshez
Előkészítés: A csirkeszárnyakat megmossuk, megtisztítjuk, levágjuk a szárnyak végét, ezeket eldobjuk. A maradék részt a hajlatnál kettévágjuk, és konyhai papírtörlővel szárazra töröljük. A fokhagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk, majd szétnyomkodjuk.
Elkészítés: Nagyobb tálban kissé felverjük a tojásokat, folya
2008-03-25 14:59:53
faciendum: ropogós csirkeszárnyak
őrölt gyömbér, 1/2 kávéskanál chili por, bő olaj a sütéshez
Előkészítés: A csirkeszárnyakat megmossuk, megtisztítjuk, levágjuk a szárnyak végét, ezeket eldobjuk. A maradék részt a hajlatnál kettévágjuk, és konyhai papírtörlővel szárazra töröljük. A fokhagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk, majd szétnyomkodjuk.

Elkészítés:
Nagyobb tálban kissé felverjük a tojás
2007-02-26 00:56:56
migova: Ropogós csirkeszárnyak
őrölt gyömbér, 1/2 kávéskanál chili por, bő olaj a sütéshez
Előkészítés: A csirkeszárnyakat megmossuk, megtisztítjuk, levágjuk a szárnyak végét, ezeket eldobjuk. A maradék részt a hajlatnál kettévágjuk, és konyhai papírtörlővel szárazra töröljük. A fokhagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk, majd szétnyomkodjuk.

Elkészítés:
Nagyobb tálban kissé felverjük a tojá
2007-02-20 12:44:10
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
csirkecombokat előző, hajlatnál csontig, étel készítése, savanyú káposztát, léből kimossuk, alma magházát, hajlatnál gyökeret, pipára honnét, őszi reggelt, felső részén, leveleket szinte, guggonűlésre kényszerített, csirkeszárnyakat megmossuk, szárnyak végét, maradék részt, hajlatnál kettévágjuk, fokhagymát meghámozzuk, csirkeszárnyakat, szétnyomkodjuk, csirkecombokat, csirkeszárnyak, ételízesítővel, kényszerített, megtisztítjuk, papírtörlővel, ilyeténképpen,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.